Eseménynaptár

2024. február
H K SZ CS P SZO V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
       

Cikkek

2010. október 06.
Kiderül, mennyi pénz maradt a kasszában
A jog szerinti hivatalos átadás-átvétel kezdődik meg ma délelőtt a Főpolgármesteri Hivatalban, ténylegesen hetekig tart majd, míg kiderül: mennyi pénz van pontosan a kasszában. A büntetőeljárásokkal terhelt kerületekben jogászok tucatjai segítenek az új fideszes polgármestereknek.
2010. október 04.
Tarlós István az új főpolgármester
Magyarország fővárosában húsz év után hatalmas fordulattal a Fidesz–KDNP győzött. Budapest új főpolgármestere Tarlós István lesz jóval több mint ötvenszázalékos támogatottsággal, és a Fővárosi Közgyűlésben is többsége lesz. Tizenkilenc budapesti kerületben szintén fideszes lesz a polgármester. Várhatóan a végleges adatok szerint is négy városrészben vezető pozícióban marad az MSZP, de például Pesterzsébeten fideszes többséggel.
2010. szeptember 29.
A legégetőbb problémát a köztisztaság és a közbiztonság hiánya okozza
Vattamány Zsolt szerint az önkormányzatnak nem alattvalóként, hanem partnerként kell az itt élőkre tekintenie, az embereknek minden fontos lépésről tudniuk kell. A Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjével Erzsébetváros jelenlegi helyzetéről, a problémákról és a lehetséges megoldásokról beszélgettünk.
2010. szeptember 28.
Erzsébetváros új korszak beköszöntében bizakodhat
Új korszak jöhet új emberekkel Erzsébetvárosban, ráadásul olyan feddhetetlen politikusokkal, akiket a Fidesz–KDNP csatasorba állított az önkormányzati választásokon a VII. kerületben, ahol húsz éve tart az MSZP és az SZDSZ regnálása – mondta Vattamány Zsolt, a Fidesz–KDNP erzsébetvárosi polgármesterjelöltje, a Fidesz kerületi frakcióvezetője.
2010. szeptember 24.
A bölcsődei gondozónők nem pénzbeli juttatásokat szeretnének
Az erzsébetvárosi böl-csődei dolgozók úgy vélik, fenntartójuk, az önkormányzat nem becsüli meg eléggé a munkájukat. Mint mondják: legalább különböző, nem pénzbeli juttatásokat várnának el, hiszen ők cserébe mindent megtesznek a kerületi kisgyermekekért, ráadásul, a sajátos nevelési igényű gyerekek pluszfeladatot is jelentenek a számukra. Az önkormányzat elkezdte az egyeztetéseket az ügyben.
2010. augusztus 25.
Megint jönnek kopogtatnak
Kevéssel a megbeszélt időpont előtt érkeztünk az interjú helyszínére - Vattamány Zsolthoz, a Fidesz kerületi polgármester jelöltjéhez - az Erzsébetvárosi Fidesz irodába. Dél volt, ilyenkor az emberek ebben a kánikulában valahol sziesztáznak - gondolhatnánk, ám a Klauzál téri iroda előtt percenként váltják egymás az emberek, mindenki a kopogtató céduláját akarja leadni.
2010. augusztus 23.
Fideszből kizártakat kaptak választási csaláson
Fideszből kizártakat kaptak választási csaláson
2010. augusztus 23.
Beindul a fővárosi kampány
Gőzerővel folytatják mától a pártok az önkormányzati kampányt, a főpolgármester-jelöltek közül Tarlós István (Fidesz– KDNP) az ünnepi hétvége után ma megnyitja budapesti kampányközpontját, Staudt Gábor (Jobbik) pedig holnap ismerteti programját. Lapunk összeállítást készített a parlamenti pártok jelöltjeiről és a várható érdekesebb párharcokról.
2010. augusztus 07.
Nyomozás Erzsébetvárosban
Újabb három ingatlan eladásának ügyében rendelt el a Fővárosi Főügyészség nyomozást, amellyel a BRFK-t bízták meg. A feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészségen Vattamány Zsolt, a Fidesz VII. kerületi frakcióvezetője tette.
2010. július 06.
Erzsébetváros: újabb nyomozás indult
Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával rendelt el tegnap nyomozást a Fővárosi Főügyészség három fővárosi VII. kerületi ingatlan értékesítése, illetve apportálása miatt – tudtuk meg Skoda Gabriella ügyészségi szóvivőtől. Hozzátette: az egyelőre ismeretlen tettes elleni eljárás lefolytatására a Budapesti Rendőr-főkapitányságot jelölték ki.

Keresés az oldalon

Elérhetőségek

E-mail:

Telefon: 1-462-3204, 1-462-3205

Fax: 1-342-4732

Lev. cím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.

Hírlevél feliratkozás

Névjegy: Vattamány Zsolt

2006 -
Egyéni választókörzetben megválasztott önkormányzati képviselő
2006 - 2008
Fidesz frakcióvezető helyettes
2008 - 2010
Fidesz frakcióvezető
2010 -
Polgármester

Ajánlott linkek